» بررسی راهبر اسلام در راستای پیشگیری از لاابالی‌گری جنسی و اعتیاد

بررسی راهبر اسلام در راستای پیشگیری از لاابالی‌گری جنسی و اعتیاد | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Saturday, 23 May , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » قضائی تاریخ انتشار : 15 سپتامبر 2025 - 21:35 | 94 بازدید | ارسال توسط :

بررسی راهبر اسلام در راستای پیشگیری از لاابالی‌گری جنسی و اعتیاد

کتاب سیاست جنایی در جرایم ضد تمامیت جسمانی به قلم علی محمدی جورکویه در انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد.

بررسی راهبر اسلام در راستای پیشگیری از لاابالی‌گری جنسی و اعتیاد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب سیاست جنایی در جرایم ضد تمامیت جسمانی به قلم علی محمدی جورکویه توسط انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد.

بسیاری از تعارض‌ها و درگیری‌ها و نزاع‌ها از عوامل اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و محیطی مانند فقر، جهل، پایمال شدن حقوق، فساد اقتصادی، افراط‌گری حزبی و جناحی، تراکم جمعیت، حاشیه نشینی، اعتیاد، لاابالی‌گری جنسی و … ناشی می‌شود. لذا یکی از راهبردهای سیاست اسلام در راستای پیشگیری از جرایم بر ضد تمامیت جسمانی، زدودن جهل و خرافات، تهذیب اخلاقی، ایجاد رفاه عمومی از طریق ایجاد گشایش در امور اقتصادی مردم و جامعه و … است.

این کتاب اثر علی محمدی جورکویه، که هر جلد با قیمت ۴۵۰.۰۰۰ تومان راهی بازار نشر شد.

علاقه مندان به تهیه این کتاب می‌توانند به نشانی اینترنتی https://poiict.ir/product/k-13984/ مراجعه کنند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

یک × یک =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.