افزونه جلالی را نصب کنید.
- آئین افتتاح فاز اول آزادراه تبریز – بازرگان با دستور رییس جمهور
- بررسی درخواستهای ۸۵ نفر از مراجعان توسط مسئولان قضایی استان گلستان در روز ملاقات مردمی
- اولین فرماندار زن در اصفهان منصوب شد/ شادی فضلی کیست؟
- پرداخت حقوق مرداد بازنشستگان کشوری آغاز شد
- بیش از ۲۴ میلیارد ریال پرونده تخلف صنفی در سبزوار تشکیل شد
- ترامپ: مذاکره با اوکراین دشوارتر از روسیه است/ به مسکو اعتماد دارم
- سانحه سقوط پاراگلایدر در اتریش جان ۳ نفر را گرفت – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- مصوبه سقف وام خرید و ساخت مسکن ایثارگران سال ۱۴۰۳
- کرملین: پوتین سهشنبه در مسکو با سلطان عمان دیدار و گفتگو میکند
ترامپ و یک اعتراف جنجالی!
رئیس جمهوری آمریکا با تکرار ادعاهای بی اساس خود علیه یمنیها در عین حال به تاثیرگذار بودن عملیات آنها علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی اعتراف کرد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بر ادامه تجاوزات این کشور به یمن تا زمانی که یمنی ها به حمایت از مردم غزه و عملیات علیه رژیم صهیونیستی ادامه دهند، تاکید کرد.
ترامپ مدعی شد که تجاوزات نظامی آمریکا به یمن طی دو هفته اخیر، توانمندی های یمنی ها را از بین برده است.
رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد که بسیاری از رهبران و نیروهای یمنی دیگر وجود ندارند.
ترامپ در ادامه تهدیدهای پوشالی خود علیه مردم و نیروهای مسلح یمن مدعی شد آنچه در آینده از سوی آمریکا صورت خواهد گرفت، چه برای یمنی ها یا حامیانشان در ایران، دردناک تر خواهد بود.
رئیس جمهوری آمریکا با ادعای اینکه یمنی ها را شب و روز با قدرت روزافزون هدف قرار می دهد، به تاثیرگذاری عملیات یمنی ها در دریاها علیه رژیم صهیونیستی و کشتی های مرتبط با این رژیم اعتراف کرد و در اظهاراتی که بیانگر تاثیرگذاری عملیاتهای نیروهای مسلح یمن است، گفت: اگر یمنی ها هدف قرار دادن کشتی های ما را متوقف کنند، ما هم حمله به آنها را متوقف می کنیم.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.