اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Friday, 6 June , 2025
امروز : جمعه, ۱۶ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 159106
  پرینت خانه » بورس و فارکس تاریخ انتشار : 30 مارس 2025 - 15:06 | 23 بازدید | ارسال توسط :

اندازه گواهی سپرده سکه طلا در بورس از امروز تغییر کرد

اندازه واحدهای گواهی سپرده سکه طلا در بورس کالا از امروز از یک صدم به یک هزارم سکه تغییر می کند و هر ۱۰۰۰ گواهی سپرده کالایی معادل یک سکه تمام است.

اندازه گواهی سپرده سکه طلا در بورس از امروز تغییر کرد
– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مدیریت بازار مشتقه و ابزارهای نوین مالی بورس کالا، تغییر در اندازه واحد معاملاتی در معاملات گواهی سپرده سکه طلا را به کلیه فعالان بازار گواهی سپرده کالایی ابلاغ کرد.

بر اساس این گزارش از یکشنبه 10 فروردین در نمادهای تمام سکه طرح جدید 0312 رفاه، تمام سکه طرح جدید 0412 سامان، تمام سکه طرح جدید 0411 آینده، اندازه تمام واحدهای معاملاتی گواهی سپرده سکه طلا از یک صدم سکه به یک هزارم سکه تغییر خواهد کرد و قیمت مشاهده شده در سامانه معاملات یک هزارم قیمت سکه خواهد بود.

بنابراین از امروز در نمادهای فوق هر 1000 گواهی سپرده کالایی معادل یک سکه تمام است. با توجه به تغییر اندازه گواهی تعداد دارایی کسانی که تا قبل از آن تاریخ مالک گواهی سپرده سکه طلا باشند 10 برابر می‌شود. همچنین لات معاملاتی در معاملات برابر 1000 واحد گواهی سپرده کالایی معادل یک سکه است.

انتهای پیام/

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

2 × 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.