امروز : چهارشنبه, ۸ مرداد , ۱۴۰۴
- فشار حداکثری و استیضاح، دو تیغه یک قیچی/ بررسی تجربه تاریخی استیضاح وزرای اقتصاد
- همافزایی ظرفیتهای علمی حوزه و دانشگاه ضروری است
- اعلام محدودیتهای ترافیکی راهپیمایی روز قدس در تهران
- استیضاح وزیر اقتصاد اثر منفی بر کسب و کارها دارد
- دختران نوجوان اسپانیایی قربانی پخش تصاویر برهنه جعلی شدند
- تسلیم استوارنامه سفرای ۱۰ کشور به پزشکیان
- افشاگری درباره برکنار دسته جمعی مدیران محیط زیست/ ماجرای بازداشت مدیران دولت سیزدهم به دلیل فساد
- رشد پایان نامه های تقاضامحور در دانشگاه آزاد استان تهران
- فعالیت سامانه بارشی در اکثر مناطق کشور
۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز باشماق مریوان کشف شد
سنندج-رئیس کل دادگستری استان کردستان از کشف و ضبط ۳۰ هزار لیتر سوخت بنزین قاچاق در مرز باشماق مریوان خبر داد.

به گزارش مشرق، حجت الاسلام و المسلمین سید حسین حسینی با اعلام این خبر، تصریح کرد: با صدور دستورات قضائی دادستان مریوان و اقدامات مأمورین انتظامی و مرزبانی این شهرستان و با همکاری شرکت نفت استان، ۳۵ دستگاه خودرو سبک حامل سوخت قاچاق در محورهای مواصلاتی این شهرستان شناسایی و توقیف شد.
وی افزود: با انجام رصد دقیق و اقدامات اطلاعاتی، مرزبانان جهت بررسی موضوع به محل مورد نظر اعزام شدند که پس از گشت زنیهای مکرر، محموله قاچاق مذکور را مشاهده و با استفاده از شگردهای خاص موفق به توقیف آن شدند.
رئیس کل دادگستری استان اضافه کرد: در این رابطه ۳۰ نفر از قاچاقچیان در محل مرز باشماق مریوان دستگیر شدند.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی همچنین با اشاره به آمار ۱۰ ماهه سال جاری از تشکیل ۲۸۷ فقره پرونده قضائی و کشف ۱ میلیون و ۵۰۳ هزار و ۶۹۳ لیتر سوخت قاچاق در این مدت خبر داد و تاکید کرد: با توجه به تأکیدات ریاست محترم قوه قضائیه، مبارزه با قاچاق به ویژه قاچاق سوخت به صورت ویژه در دستور کار دادگستری استان قرار دارد و این مهم با رصد اطلاعاتی و عملیاتی و کارآمد سازی نظارتها به صورت جدی پیگیری میشود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.