اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 16 June , 2025
امروز : دوشنبه, ۲۶ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 131419
  پرینت خانه » سیاسی تاریخ انتشار : 11 فوریه 2025 - 17:06 | 25 بازدید | ارسال توسط :

ترامپ ابتدا تهدید می‌کند بعد اعلام می‌کند آماده مذاکره است!

وزیر نیرو گفت: ترامپ ابتدا تهدید می‌کند و بعد اعلام می کند که ما آماده مذاکره هستیم، ما هم آماده مذاکره هستیم ولی سوال این است که آیا این مذاکره بر سر حق و باطل است؟

ترامپ ابتدا تهدید می‌کند بعد اعلام می‌کند آماده مذاکره است!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایلنا، عباس علی‌آبادی با اشاره به اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا اظهار داشت: ما اکنون در نبرد بین حق و باطل قراردادیم واقعیت این است که نبرد اصلی بین آرمان‌های انقلاب اسلامی و آن چیزی است که دشمنان می‌خواهند. آنچه دراین نبرد اهمیت دارد تلاش ما است.

وی افزود: مهم‌ترین پیام جمهوری اسلامی در قبال تهدیدهای دشمن تلاش و مقاومت ما است.

وزیر نیرو با اشاره به تهدید‌های ترامپ گفت: تهدیدهای ترامپ همیشه بوده و اولین بار نیست.

علی آبادی گفت: ترامپ ابتدا تهدید می‌کند و بعد اعلام می کند که ما آماده مذاکره هستیم، ما هم آماده مذاکره هستیم ولی سوال این است که آیا این مذاکره بر سر حق و باطل است؟

وی تاکید کرد: ما هیچ‌گاه از موضع حق کوتاه نخواهیم آمد، ما مقابله می‌کنیم، ما مبارزه می‌کنیم و تلاش می‌کنیم؛ این همان چیزی است که می‌توان در پاسخ به ترامپ گفت.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

7 − 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.