اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 29 May , 2025
امروز : پنج شنبه, ۸ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 110057
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 01 ژانویه 2025 - 16:20 | 19 بازدید | ارسال توسط :

روزنامه صهیونیستی خبر داد: کمک نظامی ۲۲ میلیارد دلاری آمریکا به تل آویو

یک روزنامه صهیونیستی فاش کرد که آمریکا از زمان آغاز جنگ در غزه تاکنون بالغ بر ۲۲ میلیارد دلار کمک نظامی به تل‌آویو ارائه داده است. 

روزنامه صهیونیستی خبر داد: کمک نظامی ۲۲ میلیارد دلاری آمریکا به تل آویو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نوشت که آمریکا از زمان ۷ اکتبر سال ۲۰۲۳ تاکنون بالغ بر ۲۲ میلیارد دلار کمک نظامی به تل آویو انجام داده است.

روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم نیز این آمار را تأیید کرده و می‌افزاید که سهم آمریکا در تجهیز رژیم صهیونیستی از ۶۹ درصد به ۷۸ درصد رسیده است و این کشور از اکتبر ۲۰۲۳ تا آگوست ۲۰۲۴ بالغ بر ۵۰ هزار تن تجهیزات نظامی به تل آویو ارسال کرده است.

آمریکا به عنوان بزرگترین متحد رژیم صهیونیستی، طیف گسترده‌ای از تجهیزات نظامی پیشرفته، از جمله موشک‌های سیستم گنبد آهنین، بمب‌های هدایت شونده دقیق، بالگردهای سنگین سی اچ ۵۳، بالگردهای آپاچی ای اچ ۶۴ و گلوله‌های توپخانه ۱۵۵ میلیمتری، در کنار بمب‌های سنگر شکن و خودروهای زرهی را به رژیم صهیونیستی ارسال کرده است.

به گفته شورای روابط خارجی که یک اندیشکده آمریکایی است، از سال ۱۹۴۶، واشنگتن بیش از ۳۱۰ میلیارد دلار کمک نظامی و اقتصادی به رژیم اسرائیل ارائه کرده است.

در سال ۲۰۲۴ آمریکا بیش از ۱۰۰ قرارداد تسلیحاتی به اسرائیل اختصاص داد که پشتیبانی از سامانه‌های دفاع موشکی و تکمیل ذخایر تسلیحاتی این رژیم را ممکن می‌کند. این قراردادها علی‌رغم گزارش‌های مداوم در مورد تأثیر این تسلیحات بر جمعیت غیرنظامی غزه امضا شده است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

سه × سه =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.