معاون رئیس‌جمهور: اینترنت بدون فیلتر پیش‌نیاز رشد اقتصاد دیجیتال است - حمایت آنلاین

معاون رئیس‌جمهور: اینترنت بدون فیلتر پیش‌نیاز رشد اقتصاد دیجیتال است - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Friday, 21 November , 2025
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » علمی و تکنولوژی تاریخ انتشار : 20 نوامبر 2025 - 4:09 | 26 بازدید | ارسال توسط :

معاون رئیس‌جمهور: اینترنت بدون فیلتر پیش‌نیاز رشد اقتصاد دیجیتال است

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه توسعه اقتصاد دیجیتال بدون اینترنت پایدار ممکن نیست، اعلام کرد که رفع فیلترینگ را شرط اصلی رشد اقتصاد دیجیتال کشور می‌داند.

معاون رئیس‌جمهور: اینترنت بدون فیلتر پیش‌نیاز رشد اقتصاد دیجیتال است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسین افشین، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، امروز ۲۸ آبان در حاشیه جلسه هیأت دولت در پاسخ به پرسش خبرنگار سیتنا درباره نقش فیلترینگ در تحقق اهداف برنامه توسعه گفت: «برای هر نوع توسعه‌ای ابتدا باید زیرساخت‌های لازم فراهم باشد. همان‌طور که در توسعه صنایع از آب، برق و انرژی صحبت می‌کنیم، در اقتصاد دیجیتال نیز اینترنت پایدار و پاک یعنی اینترنت بدون اختلال یک پیش‌نیاز اساسی است.»

او تأکید کرد که فراهم شدن این زیرساخت‌ها می‌تواند به رشد قابل توجه اقتصاد دیجیتال منجر شود. افشین در ادامه در پاسخ به این سؤال که آیا با رفع فیلترینگ موافق است، گفت: «صددرصد. هر چیزی که به زیرساخت آسیب بزند و مانع ارائه خدمات پایدار شود، توسعه را دچار خدشه می‌کند و اجازه نمی‌دهد اقتصاد رشد کند.»

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور همچنین یادآور شد که پیگیری موضوع فیلترینگ بر عهده وزارت ارتباطات است و معاونت علمی در جلسات حضور دارد، اما تصمیم‌گیر اصلی در این حوزه وزارت ارتباطات است.

۲۲۷۲۲۷

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

15 − سه =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.