اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 9 July , 2025
امروز : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 177380
  پرینت خانه » تجارت، بازرگانی و خدمات تاریخ انتشار : 29 آوریل 2025 - 17:15 | 27 بازدید | ارسال توسط :

فصل جدید در روابط اقتصادی و تجاری ایران و نیجر

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: با امضای سند همکاری مشترک، فصل جدیدی در روابط اقتصادی و تجاری ایران و نیجر آغاز خواهد شد.

فصل جدید در روابط اقتصادی و تجاری ایران و نیجر

به گزارش بازار، محمدعلی دهقان دهنوی، رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران در سومین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و نیجر اظهار کرد: مذاکرات گسترده در دو روز گذشته بین کارشناسان انجام و ابعاد سند همکاری مشترک ایران و نیجر در بندهای مختلف از سوی کارشناسان بررسی و تبادل نظر شده است در این جلسات نیز بین کارشناسان توافق شد تا روابط دو کشور در ابعاد مختلف ادامه یابد.

وی با اشاره به اینکه سند همکاری‌های مشترک ایران و نیجر در حوزه معدن، انرژی، صنعت و انتقال تکنولوژی تهیه شده است، افزود: در کارگروه مشترک موضوعات مربوط به سند همکاری مشترک ایران و نیجر توسط تیم‌های کارشناسی دنبال خواهد شد.

معاون وزیر صمت تاکید کرد: با امضای سند همکاری مشترک، فصل جدیدی در روابط اقتصادی و تجاری ایران و نیجر آغاز خواهد شد همچنین اسناد همکاری‌های بیشتر با تلاش کارشناسان برای کمیسیون بعدی آماده خواهد شد.

به گزارش بازار، صحایی عمرو وزیر نفت نیجر نیز در ادامه این نشست با تاکید بر اینکه امکانات بازار و فرصت‌های تجاری دو طرف باید معرفی و شناسانده شود، گفت: اکنون سطح روابط تجاری پایین‌تر از سطح مورد نیاز بوده و ارتقای آن مستلزم تلاش دو کشور است.

گفتنی است در پایان این نشست سند همکاری مشترک ایران و نیجر از سوی وزیران دو کشور امضا شد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

هفت − پنج =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.