توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری اقدامی دستوری و تجویزی نیست - حمایت آنلاین

توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری اقدامی دستوری و تجویزی نیست - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 6 November , 2025
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » کارآفرینی و بازاریابی تاریخ انتشار : 06 نوامبر 2025 - 18:55 | 18 بازدید | ارسال توسط :

توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری اقدامی دستوری و تجویزی نیست

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان با بیان اینکه ساخت و توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری اقدامی دستوری و تجویزی نیست، گفت : زیست‌بوم فناوری با دستور و بخشنامه ساخته نمی‌شود.

توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری اقدامی دستوری و تجویزی نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ حسین کاظمی رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان، در دومین پیش‌رویداد پنجمین جشنواره ایده‌های ارزش‌افزای معدن و صنایع معدنی ایران تأکید کرد: ساخت و توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری اقدامی دستوری و تجویزی نیست و با ارسال بخشنامه و دستور از مراجع بالادستی یا تجویز و اجرای الگوهای غیرمنطبق با اقتضائات بومی حاصل نمی‌شود.

وی با اشاره به استقبال چشمگیر از پویش امید ۲ گفت: تاکنون بیش از ۷۰۰ نفر در این رویداد ثبت‌نام کرده‌اند که نشان‌دهنده رشد دوبرابری مشارکت نسبت به دوره‌ قبل است.

کاظمی وضعیت آمادگی استان برای  اجرای رویدادهای فناورانه را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: می‌توانیم با بسیج ظرفیت‌های موجود، در مسیر رفع چالش‌های حوزه معدن و صنایع معدنی گام برداریم.

او همچنین بر اهمیت توجه هم‌زمان به دانش‌بنیان و دست‌بنیان تأکید کرد و گفت: پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد و شتابدهی دو وظیفه اصلی دارند؛ یکی حمایت از شکل‌گیری کسب‌وکارهای نوین و دیگری کمک به توسعه فناوری در سازمان‌ها، صنایع و جامعه.

به گفته او، بخش عمده توسعه فناوری، همگانی شدن آن است و حلقه تکمیلی این فرآیند، اداره کل فنی و حرفه‌ای خواهد بود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

1 × سه =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.