اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 12 June , 2025
امروز : پنج شنبه, ۲۲ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 114576
  پرینت خانه » سیاسی تاریخ انتشار : 09 ژانویه 2025 - 14:03 | 32 بازدید | ارسال توسط :

بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی آیت الله هاشمی رفسنجانی افتتاح شد

در مراسمی به مناسبت هشتمین سالگرد درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی، با حضور رئیس‌جمهور و جمعی از مقامات شخصیت‌های سیاسی بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی(مرکز جامع سرطان) افتتاح شد.

بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی آیت الله هاشمی رفسنجانی افتتاح شد

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، صبح پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳، در آیین سالگرد عروج آیت الله هاشمی رفسنجانی، با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهور، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حسن روحانی رئیس جمهور پیشین، علی اکبر ناطق نوری رئیس پیشین مجلس شورای اسلامی و همچنین اعضای خانواده هاشمی رفسنجانی، بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی(مرکز جامع سرطان) افتتاح شد.

این بیمارستان توسط مؤسسه تحقیقات، آموزش و پیشگیری سرطان ساخته شده است‌. مؤسسه تحقیقات، آموزش و پیشگیری سرطان مجموعه‌ای است متشکل از نیروهای متخصص و همچنین نیروهای داوطلب در سطح ملی که با همکاری ارگان‌ها و سازمان‌های ذیربط و با هدف پیشگیری، کمک به حفظ سلامتی و کاهش خطر ابتلا به سرطان و عوارض ناشی از آن، از طریق برنامه‌ریزی، تحقیق، آموزش و پیشگیری و ارائه خدمات اطلاع‌رسانی به مردم، با سرطان و عوارض آن در کشور مقابله می‌کند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

بیست + 16 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.