آیت الله محامی: شهدا نیازی به تجلیل ندارند؛ ما نیازمند فرهنگ آنانیم - حمایت آنلاین

آیت الله محامی: شهدا نیازی به تجلیل ندارند؛ ما نیازمند فرهنگ آنانیم - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 6 November , 2025
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 06 نوامبر 2025 - 18:28 | 17 بازدید | ارسال توسط :

آیت الله محامی: شهدا نیازی به تجلیل ندارند؛ ما نیازمند فرهنگ آنانیم

زاهدان – نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: شهدا نیازی به تجلیل ندارند، این ما هستیم که برای حفظ هویت و اقتدار، نیازمند فرهنگ آنانیم.

آیت الله محامی: شهدا نیازی به تجلیل ندارند؛ ما نیازمند فرهنگ آنانیم

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله مصطفی محامی، در سومین نشست شورای سیاست‌گذاری کنگره ملی شهدای استان که ظهر پنجشنبه برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره (س) و گرامیداشت روز مبارزه با استکبار، گفت: ملت ایران مدیون ایثار شهداست و هر تلاشی در بزرگداشت آنان در برابر عظمت کارشان ناچیز است.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان، با تأکید بر اینکه شهدا در قله ایثار قرار دارند، افزود: آنان با نثار جان خود، استقلال، امنیت، هویت و تمامیت ارضی کشور را حفظ کردند. اگر فداکاری آنان نبود، سرنوشت کشور به‌گونه‌ای دیگر رقم می‌خورد. بنابراین باید با فروتنی و تلاش، دین خود را به شهدا ادا کنیم.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: نیاز ما به فرهنگ شهادت بیش از نیاز شهدا به تجلیل است. شهید نیازی به نام و یاد ندارد، بلکه ما به این فرهنگ نیازمندیم. قدرت ایران در دفاع مقدس، برخاسته از ایمان و تعهد رزمندگان بود و امروز نیز برای حفظ اقتدار، باید فرهنگ جهاد، ایثار و مقاومت را زنده نگه داریم.

وی با اشاره به اینکه ملتی با فرهنگ شهادت شکست‌ناپذیر است، گفت: اتحاد مقدس ملت باید دائمی باشد، نه مقطعی؛ دشمن تلاش دارد این اتحاد را موقت جلوه دهد، اما باید آن را پایدار ساخت.

ضرورت مشارکت مردمی برای اثرگذاری کنگره شهدا

آیت الله محامی: شهدا نیازی به تجلیل ندارند؛ ما نیازمند فرهنگ آنانیم

آیت‌الله محامی بر نقش مردم در برگزاری یادواره‌ها تأکید کرد و گفت: این مراسم نباید صرفاً اداری باشد، بلکه باید با مشارکت مردمی برگزار شود تا پیام شهدا به نسل‌های جدید منتقل شود. همان‌گونه که مردم در عزاداری‌ها و جشن‌ها فعال‌اند، در یادواره شهدا نیز باید حضور داشته باشند.

وی در پایان خواستار نقش‌آفرینی جدی آموزش و پرورش شد و پیشنهاد کرد هر مدرسه سالانه حداقل یک یادبود شهدا برگزار کند تا دانش‌آموزان با عظمت راه شهدا آشنا شوند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

سیزده + سه =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.