امروز : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴
- تجهیزات گلخانه: راهنمای جامع و تفصیلی برای بهینه سازی تولید در گلخانه های مدرن
- این غذاها در یخچال سمی میشوند
- جذب سرمایه برای ساخت نیروگاههای خورشیدی در آذربایجان شرقی
- سرما جان یک کوهنورد را گرفت
- محکومیت قاچاقچی ارز در فرودگاه امام (ره) – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- انهدام باند هرمی موسوم به شرکت هیونت
- زورگیر کُلت به دست دستگیر شد
- قتل مرد موتورسوار با ضربات چوب در اتوبان محلاتی
- اقامه نماز میت غیابی برای شهید «محمد ضیف» در شهرهای فلسطین و منطقه
چالشها و فرصتهای تامین مالی از طریق بازار سرمایه؛ بازنگری در پذیرش شرکتها
به گزارش اقتصاد آنلاین ، ششمین همایش تامین مالی از طریق بازار سرمایه در تاریخ ۱۴ بهمنماه ۱۴۰۳ با حضور مقامات و کارشناسان بورس تهران و فرابورس ایران برگزار شد. این نشست با محوریت بررسی راهکارهای حل مشکلات مالی شرکتها و صنایع مختلف، از طریق جذب سرمایه در بازار سرمایه، برگزار شد. حسین عبده تبریزی، […]

به گزارش اقتصاد آنلاین ، ششمین همایش تامین مالی از طریق بازار سرمایه در تاریخ ۱۴ بهمنماه ۱۴۰۳ با حضور مقامات و کارشناسان بورس تهران و فرابورس ایران برگزار شد. این نشست با محوریت بررسی راهکارهای حل مشکلات مالی شرکتها و صنایع مختلف، از طریق جذب سرمایه در بازار سرمایه، برگزار شد.
حسین عبده تبریزی، رئیس شورای سیاستگذاری همایش، با تأکید بر اهمیت تامین مالی از طریق بازار سرمایه، گفت: «برای حل مشکلات تامین مالی شرکتهای صنعتی و تولیدی، باید از ظرفیتهای بازار سرمایه استفاده کنیم، چرا که این امر میتواند زمینهساز اشتغالزایی و رشد اقتصادی باشد.»
محمود گودرزی، مدیرعامل بورس تهران، در ادامه به تغییرات صورتگرفته در نحوه پذیرش شرکتها در بورس اشاره کرد و افزود: «در سال ۱۴۰۱، نحوه پذیرش شرکتها در بورس تغییر کرد. هدف اصلی ما این است که کسبوکارها بتوانند از این مسیر تامین مالی کنند و در بلندمدت به فعالیتهای خود ادامه دهند.» وی همچنین با اشاره به قابلیتهای بازار سرمایه برای تامین مالی صنایع مختلف اظهار داشت: «بازار سرمایه به دلیل وجود ابزارهای مختلف، تسهیلگر در تامین سرمایه برای صنایع است. رویکرد ما در گذشته پذیرش شرکتهای بزرگ با سودهای بالا بود، اما اکنون شرکتهای کوچک نیز میتوانند از این مسیر بهرهمند شوند.»
محمد علی شیرازی، مدیرعامل فرابورس، نیز در این نشست گفت: «در شرایطی که سیستم بازار پول انقباضی عمل میکند، بهترین راهحل برای تامین مالی، استفاده از بازار سرمایه است. پذیرش شرکتها در بورس نه تنها به آنها کمک میکند تا در بازار بمانند بلکه موجب چند نسلی شدن آنها نیز میشود.» شیرازی همچنین به مطالعهای اشاره کرد که نشان میدهد، شرکتهایی که در پنج سال اخیر به بورس راه یافتهاند، به طور متوسط ۳۰ درصد افزایش در تعداد کارکنان خود داشتهاند.
سید مهدی علم الهدی، معاون توسعه بازار فرابورس، با اشاره به مشکلات در مسیر پذیرش شرکتها افزود: «تعداد متقاضیان پذیرش شرکتها بسیار زیاد است، اما برخی شرکتها به دلیل عدم پیگیریهای لازم، در اواسط مسیر پذیرش متوقف میشوند و این باعث تأخیر در فرآیند پذیرش میشود.»
محمد امین قهرمانی، معاون پذیرش و ناشران بورس تهران، در پایان گفت: «یکی از مزیتهای عمده بورسی شدن شرکتها کاهش مالیات است. در بورس، میزان مالیات ۱۰ درصد و در فرابورس ۵ درصد تعیین شده است. این امر میتواند به کاهش فرارهای مالیاتی کمک کند و به نفع اقتصاد کشور باشد.»
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.