اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 15 June , 2025
امروز : یکشنبه, ۲۵ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 109062
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 31 دسامبر 2024 - 1:31 | 33 بازدید | ارسال توسط :

پیش بینی بارش‌های موقت و پراکنده در کرمانشاه

کرمانشاه- مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از پیش بینی بارش‌های موقت و پراکنده در این استان خبر داد.

پیش بینی بارش‌های موقت و پراکنده در کرمانشاه

علی محمد زورآوند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس آخرین داده‌های هواشناسی، سامانه‌ای ناپایدار که در جو استان از رطوبت کافی برخوردار نمی‌شود؛ از امروز (دوشنبه) تا چهارشنبه جو منطقه را تحت تأثیر خواهد داشت.

وی افزود: این سامانه، علاوه بر افزایش ابر و در بعضی ساعات وزش باد _که در غالب نقاط ملایم خواهد بود_ ممکن است بارش‌های موقت و پراکنده‌ای نیز برای سطح استان در پی داشته باشد.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه تصریح کرد: احتمال بارش در روز سه شنبه و برای نواحی غربی و شمالی بیشتر به نظر می‌رسد.

به گفته زورآوند به دنبال این شرایط، از روز پنجشنبه تا اوایل هفته آینده، پدیده قابل توجهی برای جو استان پیش‌بینی نمی‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: متوسط دمای هوا که در اغلب نقاط تا صبح جمعه به تدریج کاهش می‌یابد؛ از ظهر جمعه تا روز یکشنبه، به آرامی افزایش خواهد یافت.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

16 + 8 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.