متروی اصفهان برای روزهای ۱۱، ۱۲ و ۱۳ فروردین تعطیل شد - حمایت آنلاین

متروی اصفهان برای روزهای ۱۱، ۱۲ و ۱۳ فروردین تعطیل شد - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Saturday, 26 July , 2025
امروز : شنبه, ۴ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 159269
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 30 مارس 2025 - 19:33 | 23 بازدید | ارسال توسط :

متروی اصفهان برای روزهای ۱۱، ۱۲ و ۱۳ فروردین تعطیل شد

اصفهان- مدیرعامل شرکت قطار شهری منطقه اصفهان گفت: مترو اصفهان در روزهای یازدهم، دوازدهم و سیزدهم فروردین ۱۴۰۴ تعطیل است و خدمات ارائه نخواهد کرد.

متروی اصفهان برای روزهای ۱۱، ۱۲ و ۱۳ فروردین تعطیل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی کریمی اظهار کرد: با توجه به فعالیت مداوم و بدون وقفه مترو اصفهان از اول سال گذشته تاکنون و بهره‌برداری و خدمات‌رسانی به شهروندان در همه شرایط و در طول ایام سال گذشته، متروی اصفهان در راستای بهره‌برداری بهینه از قطارها و تجهیزات مربوطه و برای انجام تعمیرات اساسی، پایش خط و عملیات نگهداری و تعمیرات قطارها، بر اساس رویه همیشگی تعطیلات رسمی در روزهای یازدهم، دوازدهم و سیزدهم فروردین ۱۴۰۴ تعطیل است و ارائه خدمات نخواهد داشت.

وی افزود: خدمات‌رسانی مترو از روز پنجشنبه چهاردهم فروردین جاری بر اساس روال همیشگی از شنبه تا پنجشنبه از ساعت ۶:۰۰ تا ۲۲:۰۰ در تمام ایستگاه‌ها برقرار است.

مدیرعامل شرکت متروی منطقه اصفهان تصریح کرد: فعالیت مترو روزهای جمعه از ساعت ۹:۰۰ تا ۲۲:۰۰ در ۱۶ ایستگاه (در تمام ایستگاه‌ها به غیر از ایستگاه‌های بهارستان، گلستان، چمران و دانشگاه) انجام خواهد شد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

هجده + 13 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.