امروز : دوشنبه, ۹ تیر , ۱۴۰۴
- حماسه ۹ دی نمایشی بینظیر از اتحاد و انسجام ملت ایران بود
- تعرفه ۱۰۰ درصدی خودروها فعلاً اجرایی نمیشود
- خیابان مورد علاقه درباریان تهران اینجا بود/ عکس
- تیتر روند کاهشی پیش گرفت
- آستارا برای برگزاری اعتکاف رجبیه آماده است
- از دریافت نفت برای ترور تا شناسایی رابط آمریکاییها با منافقین – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- دستبند پلیس بر دستان مالخر اموال مسروقه
- اصفهان در انتظار سامانه جدید بارشی؛ دمای ۲۹ شهر به زیر صفر رسید
- دستگیری عامل تیراندازی در اهواز – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
قیمت دارو ۴۰۰ درصد برابر شد ، حساب تامین اجتماعی را صاف کنید
نماینده علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از افزایش ۴۰۰درصدی قیمت دارو در کشور، گفت: ضرورت دارد مسئولین در پرداخت مطالبات تامین اجتماعی و همچنین وزارت بهداشت نیز تمهیداتی را در نظر بگیرند.

رحمت الله نوروزی در نشست علنی صبح امروز (چهارشنبه، اول اسفندماه) مجلس شورای اسلامی طی اخطاری با استناد به اصل ۲ قانون اساسی، گفت: در ماه های اخیر ۷ الی ۸ روز کامیون داران ما در مرز بازرگان و ترکیه متوقف شدند لذا ما باید تعاملات اقتصادی با کشورهای جهان داشته باشیم اما اصول ۲ و ۷۶ قانون اساسی را نیز مدنظر قرار دهیم.
نماینده علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور رئیس جمهور و وزیر اقتصاد در جلسه روز گذشته مجلس، گفت: در حال حاضر قیمت دارو ۵۰ تا ۴۰۰ درصد گران شده است این در حالی است که مطالبات تامین اجتماعی و وزارت بهداشت در این بخش تخصیص داده نمی شود.
نوروزی با بیان اینکه قوت و معیشت قالب ما در دستان کشاورزان است، متذکر شد: این در حالی است که کود اوره برای فعالیت کشاورزان وجود ندارد، همچنین ما در ماه های گذشته با مشکلاتی نظیر قطعی برق نیز مواجه بوده ایم که حالا مشکلات کمبود کود هم به آن ها اضافه شده است.
وی با اشاره به مطالبات توتون کاران افزود: ۷۰ درصد از توتون کاران کشور در استان گلستان فعالیت می کنند از این رو از ریاست مجلس می خواهم تا دستوری صادر کرده که وزارت تعاون و مدیرعامل دخانیات کشور نیز در پرداخت این مطالبات تسریع کند.
منبع:
ایلنا
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.