اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 11 June , 2025
امروز : چهارشنبه, ۲۱ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 160864
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 03 آوریل 2025 - 13:28 | 16 بازدید | ارسال توسط :

طرح تعویض و هوشمندسازی ۱۹ هزار کنتور برق مشترکان پرمصرف مرکزی

اراک- مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: طرح تعویض و هوشمندسازی ۱۹ هزار کنتور برق مشترکان پرمصرف مرکزی دستور کار ویژه قرار دارد.

طرح تعویض و هوشمندسازی ۱۹ هزار کنتور برق مشترکان پرمصرف مرکزی

محمود محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: ۱۹ درصد از مشترکان خانگی که الگوی مصرف را رعایت نمی‌کنند ۳۵ درصد از انرژی را مصرف می‌کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: ۲ و نیم درصد از مشترکان برق بیش از ۲ و نیم برابر الگوی تعیین شده، مصرف انرژی دارند.

وی بیان کرد: در راستای مدیریت بهینه مصرف انرژی طرح تعویض و هوشمندسازی ۱۹ هزار کنتور برق مشترکان پرمصرف دستور کار ویژه و در آینده‌ای نزدیک در استان مرکزی اجرایی خواهد شد.

محمودی گفت: هوشمندسازی کنتورها به پایش دقیق‌تر و لحظه‌ای میزان مصرف برق و اعمال سیاست‌های تشویقی و بازدارنده کمک خواهد کرد و در نهایت منجر به صرفه‌جویی در مصرف انرژی و پایداری بیشتر شبکه توزیع برق می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: مشترکان با استفاده از کنتورهای هوشمند برق می‌توانند علاوه بر مدیریت مصرف برق، هزینه‌های قبض خود را نیز مدیریت کنند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

چهارده − هفت =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.