امروز : یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴
- محدودیتهای ترافیکی در جادههای شمالی کشور اعلام شد
- نگاهی به تغییرات محله زعفرانیه از سال ۱۳۵۴ تا امروز
- شما نظر دهید/ چرا تذکرات آتشنشانی جدی گرفته نمیشود؟
- فیلم/ ماجرای خودکشی جاسوس سوئیسی از زبان جهانگیر
- آخرین وضعیت پرونده مدیران شرکت قطعه سازی کروز
- برنامه هیئات مذهبی بندرعباس برای ایام وفات حضرت ام البنین(س)
- رونمایی از لوح ثبت جهانی “هگمتانه” در نمایشگاه گردشگری تهران
- اطلاعیه ادارهکل زندانها درباره فیلم منتشر شده از داخل زندان
- مسابقات بین المللی کوراش در اسفراین با حضور ۲۰ کشور برگزار میشود
ضرورت توانمندسازی مهارتی در جهت خودکفایی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره)
قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) برضرورت توانمندسازی مهارتی در جهت خودکفایی مددجویان تاکید کرد. خبرگزاری میزان – به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد امام خمینی(ره)، جعفر صباغیان در همایش کشوری حوزه اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با بیان اینکه برای ایجاد اشتغال باید ارتقای سطح کیفی و کمی را در نظر بگیریم، افزود: شغلی […]

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) برضرورت توانمندسازی مهارتی در جهت خودکفایی مددجویان تاکید کرد.
خبرگزاری میزان – به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد امام خمینی(ره)، جعفر صباغیان در همایش کشوری حوزه اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با بیان اینکه برای ایجاد اشتغال باید ارتقای سطح کیفی و کمی را در نظر بگیریم، افزود: شغلی که برای مددجویان ایجاد میشود باید با ثبات پایدار و با درآمد مکفی باشد.
وی ادامه داد: باید بتوانیم منابع مورد نیاز را در سطح ملی و استانی پیگیری کنیم تا بتوانیم اشتغال بیشتری برای مددجویان ایجاد کنیم. همچنین نظارت بر اشتغال حائز اهمیت است و باید برای حفظ پایداری و ثبات شغلها پایشهای مستمر انجام شود.
قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: باید از روزمرگی فاصله بگیریم و تلاش کنیم در زمینه اشتغال تحول جدیدی ایجاد کنیم. بخشی از فعالیت در حوزه اشتغال باید به تحولآفرینی در این زمینه اختصاص یابد.
صباغیان اظهار کرد: ۱۲۰ خدمت به مددجویان کمیته امداد با هدف کاهش آثار فقر در خانوارها انجام میشود هر چه در حوزه اشتغال فعالیت کنیم فقر در جامعه کاهش مییابد.
وی ادامه داد: باید زمانی مددجو از چرخه حمایت خارج شود که اطمینان پیدا کنیم که شغل ایجاد شده به درآمد ثابت و پایداری رسیده است.
وی ادامه داد: ترویج فرهنگ کار و اشتغال نیز یکی دیگر از مولفههای کاهش فقر در جامعه است تاکید بر اشتغال در فرهنگ دینی ما در احادیث بسیاری آمده است و باید برای فرهنگسازی در زمینه اشتغال تلاش کنیم.
وی بیان کرد: آموزشهای مهارتی نیز یکی دیگر از زمینههای ایجاد اشتغال است که با توانمندسازی مهارتی مددجویان زمینه جذب شغل برای آنها فراهم میشود.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.