اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 22 May , 2025
امروز : پنج شنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 177331
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 29 آوریل 2025 - 16:30 | 7 بازدید | ارسال توسط :

سایه وحشت روی نهادهای امنیتی آمریکا افتاد؛ بازجویی با دستگاه دروغ‌سنج

آغاز موج بازجویی ها از کارکنان نهادهای امنیتی آمریکا با دستگاه های دروغ سنج باعث گسترش ترس و وحشت در میان آنها شده است.

سایه وحشت روی نهادهای امنیتی آمریکا افتاد؛ بازجویی با دستگاه دروغ‌سنج

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، روزنامه واشنگتن پست گزارش داد که ترس و وحشت در میان کارمندان اف بی آی و دیگر نهادهای امنیتی آمریکا سایه افکنده چرا که بازجویی از این کارمندان با استفاده از دستگاه دروغ سنج انجام می‌شود.

در ادامه این گزارش آمده است، بعد از درز اطلاعات محرمانه، روند بازجویی از کارمندان نهادهای امنیتی آمریکا آغاز شده است. سرویس‌های امنیتی وابسته به دولت ترامپ تحقیقات خود را در خصوص این نشت اطلاعاتی افزایش داده‌اند و در این میان از دستگاه‌های دروغ سنج استفاده می‌کنند.

کارکنان این نهادها نسبت به نبود جو روانی آرام و امنیت در محل کارشان اعتراض کرده‌اند. سه تن از مشاوران برجسته وزیر دفاع آمریکا در چارچوب این تحقیقات برکنار شده‌اند.

وزیر دفاع آمریکا پیشتر اطلاعات محرمانه در خصوص زمان پرواز جنگنده‌های این کشور برای حمله به مواضع نیروهای انصارالله را در فضای مجازی منتشر کرده بود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

3 × 1 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.