دومین یادواره شهدای جاویدالاثر «دیلم» برگزار شد - حمایت آنلاین

دومین یادواره شهدای جاویدالاثر «دیلم» برگزار شد - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 27 July , 2025
امروز : یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 81454
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024 - 1:23 | 42 بازدید | ارسال توسط :

دومین یادواره شهدای جاویدالاثر «دیلم» برگزار شد

بوشهر-دومین یادواره مراسم یادواره ۹ شهید جاویدالاثر شهرستان دیلم در گلزار شهدای بندر دیلم با حضور مسئولان شهرستانی، خانواده‌های معظم و معزز شهدا و مردم شهرستان برگزار شد.

دومین یادواره شهدای جاویدالاثر «دیلم» برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، سخنران و راوی این یادواره پنجشنبه شب در این مراسم آشنایی با راه و رسم شهدا را لازمه‌ی زندگی امروز دانست و بیان داشت: برگزاری مراسم و یادواره‌های شهدا در جهت شناخت بیشتر سیره، حفظ یاد و نام شهدا و ترویج فرهنگ شهدا در جامعه بسیار ارزشمند و مهم بشمار می‌رود.

حجت الاسلام عبدالناصر جلالیان افزود: زنده نگه داشتن صفات شهدا و ایثارگران وظیفه سنگینی است که بر دوش همگان بوده و باید به درستی به آن عمل کنیم چرا که شهادت میراث انبیا و اولیا بوده که به ما رسیده و تا ظهور امام زمان (عج) باید ادامه یابد و دومین مورد ترویج ایثار و شهادت در جامعه است که باید همگان برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بین جوانان و نسل جدید جامعه تلاش کنیم تا در مقابله هجمه‌های عظیم دشمنان مقابله و دشمن را شکست دهیم.

وی گفت: سومین وظیفه تکریم از خانواده‌های شهداست که عزیزان خود را برای حفظ اسلام، قرآن و آب و خاک جمهوری اسلامی ایران در طبق اخلاص گذاشته‌اند.

دومین یادواره شهدای جاویدالاثر «دیلم» برگزار شد

دبیر یادواره شهدای مفقود الاثر شهرستان دیلم در حاشیه این یادواره در جمع خبرنگاران گفت: در راستای کلام مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه امروزه زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا کمتر از شهادت نیست، از سوی گروه میعادگاه شهدای شهرستان دیلم در ایام شهادت بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا س مراسم یادواره ۹ شهید جاویدالاثر شهرستان دیلم در گلزار شهدای بندر دیلم با حضور مسئولین شهرستانی، خانواده‌های معظم و معزز شهدا و مردم فهیم شهرستان دیلم برگزار شد.

دومین یادواره شهدای جاویدالاثر «دیلم» برگزار شد

روح الله اسماعیلی زاده از مسئولان شهرستان و اعضای شورای اداری از جمله امام جمعه، فرماندار، سپاه صاحب الزمان دیلم، بنیاد شهید و امور ایثارگران، اداره آموزش و پرورش شهرستان دیلم و به ویژه گروه محترم شهید صدرزاده به منظور همکاری صمیمانه در برگزاری دومین یادواره شهدای جاوید الاثر دیلم قدردانی کرد.

در پایان این یادواره با اهدای لوح سپاس به خانواده‌های شهدای جاویدالاثر شهرستان دیلم از سوی اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران، از صبر و شکیبایی آنان تجلیل شد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

18 − چهارده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.