اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 12 June , 2025
امروز : پنج شنبه, ۲۲ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 159084
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 30 مارس 2025 - 13:38 | 18 بازدید | ارسال توسط :

دستگیری سارق فراری توسط پلیس شهرستان ملایر

همدان ـ فرمانده انتظامی شهرستان ملایر از دستگیری یک نفر سارق غیربومی فراری با تلاش ماموران پلیس آگاهی این شهرستان خبر داد.

دستگیری سارق فراری توسط پلیس شهرستان ملایر

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد ساکی اظهار کرد: در پی اطلاع به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر حضور سه نفر سارق در یک واحد آپارتمانی بلافاصله مأموران در محل حضور پیدا می‌کنند.

این مقام مسئول تصریح کرد: در بررسی‌های اولیه مشخص شد که سه نفر با یک دستگاه خودرو سمند با پلاک‌های جعلی به قصد سرقت وارد یک واحد آپارتمانی شده و با مطلع شدن سایر همسایگان سارقان با تهدید چاقو و در کمتر از یک دقیقه از محل متواری می‌شوند.

فرمانده انتظامی شهرستان ملایر بیان داشت: پس از ارجاع پرونده به پلیس آگاهی، با تحقیقات و تلاش شبانه روزی صورت گرفته و استفاده از شیوه و شگردهای خاص پلیسی سرانجام مأموران یکی از متهمان را در یکی از استان‌های مرکزی کشور شناسایی و به شهرستان ملایر منتقل کردند.

وی در خاتمه با اشاره به معرفی متهم به مرجع قضائی افزود: تلاش جهت دستگیری دیگر همدستان متهم کماکان ادامه دارد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

5 − 3 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.