امروز : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴
- مدیر پایگاه میراث جهانی باغ عباس آباد درگذشت
- آتش سوزی عمدی یک مغازه در نیشابور مهار شد
- اعلام پر ترافیکترین روز هفته در تهران
- خدمات بهشت زهرا برای این افراد رایگان شد
- حذف ویپیانهای آیفون از اَپ استور
- برگزاری اجتماع بانوان مقاومت دیار الوند و نکوداشت خواهر دباغ
- اسپانیا: به اسرائیل سلاح نمیفروشیم
- ۸ هزار پرونده معاضدتی و ۱۳۰ هزار مشاوره حقوقی توسط کانون وکلا ارائه شده است
- سعید اوحدی به ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب شد
دادستان تهران اعلام کرد: مسدود شدن ۵۱۰ سایت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما
به گزارش اکوایران، علی صالحی، دادستان عمومی و انقلاب تهران امروز -27 اسفند- اعلام کرد که ۵۱۰ سایت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما مسدود شدهاند. او افزود: این سایتها یکی از عوامل اصلی افزایش قیمت بلیت هواپیما در مدت اخیر بودند. دستورات لازم برای مسدود کردن این سایتها به پلیس فتا و سازمان هواپیمایی کشوری ابلاغ شده است. […]
به گزارش اکوایران، علی صالحی، دادستان عمومی و انقلاب تهران امروز -27 اسفند- اعلام کرد که ۵۱۰ سایت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما مسدود شدهاند.
او افزود: این سایتها یکی از عوامل اصلی افزایش قیمت بلیت هواپیما در مدت اخیر بودند. دستورات لازم برای مسدود کردن این سایتها به پلیس فتا و سازمان هواپیمایی کشوری ابلاغ شده است.
24 هزار مجوز پرواز صادر شد/ آخرین خبر از قیمت بلیت هواپیما در نوروز 1404
مدیر کل دفتر نظارت بر فرودگاهها، شرکتها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری از صدور بیش از ۲۴ هزار مجوز پروازی در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: نظارت بر نرخهای اعلامی بلیت به ویژه در سفرهای نوروزی تشدید میشود.
وصول ۱۳۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پرونده گروه عظام
به گزارش ایرنا، صالحی همچنین از وصول بخشی از مطالبات در پرونده موسوم به گروه عظام خبر داد و گفت: در نتیجه اقدامات گسترده اجرای احکام دادسرای تهران، اخیراً ۱۳۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات محکومان این پرونده، شامل وجه نقد و تعدادی املاک، وصول شده است.
مسدودسازی سایتهای غیرمجاز بلیت هواپیما به دستور قضایی
با نزدیک شدن به ایام نوروز و افزایش تقاضا برای سفرهای هوایی، فعالیت سایتهای غیرمجاز فروش بلیت هواپیما نیز به طور چشمگیری افزایش یافته است. این سایتها که پیش از این نیز به دلیل فروش بلیتهای تقلبی یا با قیمتهای غیرمنطقی مشکلاتی برای مسافران ایجاد کرده بودند، در روزهای اخیر به یکی از عوامل اصلی افزایش قیمت بلیت هواپیما تبدیل شدهاند.
به گزارش ایرنا، در 7 مهر سال جاری نیز دادستان عمومی و انقلاب تهران، اعلام کرد که ۵۶ سایت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما که با هدف شکلدهی بازار سیاه و عرضه بلیت در کانالهای غیررسمی ایجاد شده بودند، شناسایی و مسدود شدهاند.
دادستان تهران همچنین از تعلیق فعالیت ۴۱ سایت و آژانس هواپیمایی دارای مجوز به دلیل گرانفروشی بلیت پرواز خبر داد و گفت: این سایتها از اسفند ماه سال ۱۴۰۲ به مدت یک ماه به دستور قضایی تعلیق شدهاند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.