اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 7 July , 2025
امروز : دوشنبه, ۱۶ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 130395
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 09 فوریه 2025 - 22:26 | 31 بازدید | ارسال توسط :

حمله سایبری گسترده به پلیس رژیم صهیونیستی

گروه هکری «حنظله» از حمله سایبری گسترده به زیرساخت‌های پلیس رژیم صهیونیستی و افشای بیش از دو ترابایت اطلاعات محرمانه آن خبر داد.

حمله سایبری گسترده به پلیس رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل اعلام کرد که گروه هکری «حنظله» که تل آویو آن را مرتبط با سازمان های اطلاعاتی ایران می‌داند، داده‌های پلیس اسرائیل را هک کرده و به ۲.۱ ترابایت مواد شامل اسناد، فیلم و عکس دسترسی پیدا کرده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های اسرائیلی، مواد هک شده توسط گروه حنظله شامل اسناد مربوط به کارمندان، انبارهای سلاح، مدارک پزشکی، پرونده قضایی و مدارک هویتی است که نشان می‌دهد ۳۵۰ هزار سند در دسترس عموم قرار گرفته است.

گروه هکری حنظله ضمن اعلام حمله سایبری موفقیت آمیز خود به زیرساخت های وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد: ابعاد این نفوذ بی سابقه است و ما این اطلاعات را در اختیار کسانی که باید قرار داده ایم. این عملیات بیانگر مهارت بالای ماست و نشان می دهد چگونه می توان آسیب پذیری صاحبان قدرت را افشا کرد.

پلیس و سرویس امنیتی شاباک رژیم صهیونیستی ماه گذشته مدعی دستگیری دو نظامی به ظن ارتباط با ایران در ازای دریافت پاداش مالی شده و در بیانیه‌ای اعلام کردند: بررسی‌ها نشان می‌دهد که این دو نظامی ماه‌ها با یک نهاد ایرانی در تماس بوده‌اند و بر اساس دستورات آن، در ازای دریافت پاداش مالی، ماموریت‌های امنیتی دراسرائیل انجام داده‌اند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

چهارده + 14 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.