اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 10 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 175262
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 26 آوریل 2025 - 19:39 | 28 بازدید | ارسال توسط :

توقیف یک فروند شناور ترال و دستگیری متهمین در جاسک

بندرعباس-دادستان عمومی و انقلاب جاسک از توقیف یک فروند شناور ترال و دستگیری متهمین در این شهرستان خبر داد.

توقیف یک فروند شناور ترال و دستگیری متهمین در جاسک

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد پارسا نیا عصر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در پی وصول گزارشاتی مبنی بر انجام صید ترال در آب‌های جاسک لذا مأمورین پایگاه دریابانی جاسک با هماهنگی مقام قضائی اقدام به توقیف یک فروند لنج ترال نمودند و ضمن دستگیری چهار نفر برای متهمین پرونده قضائی تشکیل شده است و مطابق قانون با متهمین دستگیر شده برخورد قاطعانه خواهد شد.

وی افزود: حسب گزارش واصله از یگان حفاظت منابع آبزی جاسک از شناور مذکور آلات و ادوات صید غیر مجاز و انواع آبزیان که به صورت ترال صید شده بود کشف شد.

پارسا نیا یادآور شد: برخورد قانونی با صید غیرمجاز از جمله ترال در آب‌های ساحلی شهرستان جاسک به صورت مستمر در دستور کار دستگاه قضائی قرار دارد و تا کنون یگان حفاظت منابع آبزی شیلات جاسک و پایگاه دریابانی جاسک اقدامات قابل تحسینی در این خصوص انجام داده‌اند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جاسک تأکید کرد: حفظ ذخایر آبزیان و حفظ معیشت صیادانی که با رعایت مقررات اقدام به صید می‌کنند از وظایف دستگاه‌های مربوطه است و باید به موازات آن نسبت به جلوگیری از شیوه‌های صید غیرمجاز از جمله ترال به صورت ویژه اقدام شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

9 + 19 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.