امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
- روزنامه اصولگرا: کشف لباس و حیازدایی در برخی نقاط شهر، دارد عادی میشود
- نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر: پرچم هلال احمر یادآور امید و آرامش در جامعه است/مسئولیت در جمعیت هلال احمر پذیرفتن یک امانت الهی است
- عابران پیاده و موتورسیکلت ها بیشترین سهم در آمار متوفیان استان مرکزی
- شویگو:برخی کشورهای اروپایی از تروریستها برای اهدافشان استفاده میکنند
- هشدار وقوع سیل در این استان
- هشدار نارنجی هواشناسی به تهرانیها هم رسید/ جزییات
- حکم قصاص نفس قاتل محمودرضا جعفرآقایی وکیل شاهرودی اجرا شد
- توکل بر خدا به انسان قدرت و شجاعت میبخشد
- جنگندههای فرانسوی خاک سوریه را بمباران کردند
تهاتر چگونه انجام می گیرد؟
دانستنی های حقوقی وقتی دو نفر در مقابل یکدیگر مدیون باشند بین دیون آنها به یکدیگر بطریق قانونی، تهاتر حاصل میشود. خبرگزاری میزان– مطابق ماده ۲۹۴ قانون مدنی، وقتی دو نفر در مقابل یکدیگر مدیون باشند بین دیون آنها به یکدیگر بطریقی که در مواد ذیل مقرر است تهاتر حاصل میشود. همچنین مطابق ماده ۲۹۵ […]

دانستنی های حقوقی
وقتی دو نفر در مقابل یکدیگر مدیون باشند بین دیون آنها به یکدیگر بطریق قانونی، تهاتر حاصل میشود.
خبرگزاری میزان– مطابق ماده ۲۹۴ قانون مدنی، وقتی دو نفر در مقابل یکدیگر مدیون باشند بین دیون آنها به یکدیگر بطریقی که در مواد ذیل مقرر است تهاتر حاصل میشود.
همچنین مطابق ماده ۲۹۵ قانون مذکور، تهاتر قهری است و بدون اینکه طرفین در این موضوع تراضی نمایند حاصل میگردد بنا بر این بمحض اینکه دو نفر در مقابل یکدیگر در آن واحد مدیون شدند هر دو دین تا اندازهای که با هم معادله مینماید بطور تهاتر بر طرف شده و طرفین بمقدار آن در مقابل یکدیگر بری میشوند. درحالیکه تهاتر فقط در مورد دو دینی حاصل میشود که موضوع آنها از یک جنس باشد با اتحاد زمان و مکان تأدیه ولو باختلاف سبب.
مقنن در ماده ۲۹۸ قانون مدنی بیان داشته، اگر فقط محل تأدیه دینین مختلف باشد تهاتر وقتی حاصل میشود که با تأدیه مخارج مربوطه به نقل موضوع قرض از محلی به محل دیگری یا به نحوی از انحاء طرفین حق تأدیه در محل معین را ساقط نمایند.
از طرف دیگر در مقابل حقوق ثابته اشخاص ثالث تهاتر مؤثر نخواهد بود و بنابراین اگر موضوع دین بنفع شخص ثالثی در نزد مدیون مطابق قانون توقیف شده باشد و مدیون بعد از این توقیف از داین خود طلبکار گردد دیگر نمیتواند باستناد تهاتر از تأدیه مال توقیف شده امتناع کند.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.