امروز : دوشنبه, ۹ تیر , ۱۴۰۴
- هشدار به مسافران شمال! سیلاب در راه این استان شمالی
- رئیس قوه قضاییه؛ دستان من هم کارگری است
- حمله هوایی بزرگ روسیه علیه اوکراین در راه است/ پناه بگیرید
- آغاز احداث کارخانه تولید ورقهای فولادی گالوانیزه و رنگی در کرمان با ظرفیت اشتغال ۹۰۰ نفر
- بازداشت اخلالگران یک درمانگاه در یزد
- نرم افزار مجموعه آثار آیت الله سیدعبدالله شیرازی منتشر شد
- آشنایی با خواص گل کلم
- نظرسنجی؛ فقط ۴ درصد صهیونیستها معتقد به پیروزی در جنگ غزه هستند
- تسلیت پزشکیان به خانواده های جانباختگان حادثه اتوبوس در کرمان
اعضای باند سارقین سند نمرهکار خودروهای مسروقه در قم دستگیر شدند
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قم از دستگیری، انجام تحقیقات و صدور کیفرخواست متهمان سند نمرهکار خودروهای مسروقه در این استان خبر داد. خبرگزاری میزان_ حجتالاسلام و المسلمین حسن غریب اظهار کرد: ۲ برادر سارق با سرقت ۹ دستگاه خودرو پژو ۴۰۵، ۲۰۶، پژو پارس و سمند از سراسر کشور و انتقال لوازم آن […]

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قم از دستگیری، انجام تحقیقات و صدور کیفرخواست متهمان سند نمرهکار خودروهای مسروقه در این استان خبر داد.
خبرگزاری میزان_ حجتالاسلام و المسلمین حسن غریب اظهار کرد: ۲ برادر سارق با سرقت ۹ دستگاه خودرو پژو ۴۰۵، ۲۰۶، پژو پارس و سمند از سراسر کشور و انتقال لوازم آن به خودروهای تصادفی و سوخته اقدام به اخذ سند برای ۵ خودرو و فروش آنها کردهاند.
وی با اشاره به اینکه با تحقیقات تخصصی و رصد اطلاعاتی پلیس آگاهی استان قم و دستورات قضایی دادیار شعبه ۴ دادسرای مرکز استان، ۲ متهم این پرونده که در یکی از استانهای غربی کشور سکونت و صاحب چند گاراژ بودند به همراه اموال مسروقه دستگیر شدند، گفت: این سارقان از شهرهای قم، تهران، خرمآباد، اصفهان، مهران و بروجرد خودرو سرقت کردهاند.
دادستا عمومی و انقلاب مرکز استان قم با بیان اینکه برخی از خودروهای مسروقه مورد استفاده متهمان و خانواده آنان بوده و ۵ خودرو را نیز با شگردهای مجرمانه خود با اخذ قانونی سند به فروش رساندهاند، افزود: شاکیان این پرونده شامل صاحبان پیشین خودروهای سرقتی و خریداران جدید این خودروها هستند.
وی سرقت، قبول و تحصیل مال مسروقه به صورت حرفه ای، کلاهبرداری و مخدوش کردن پلاک خودرو را از عناوین اتهامی سارقان در این پرونده برشمرد و تصریح کرد: این ۲ برادر دارای سوابق متعدد در امر سرقت خودرو بوده و متهم اصلی ۳۰ سال سن دارد.
این مقام قضایی اقدامات و پیگیریهای شبانه روزی ضابطان و همکاران قضایی استان را در شناسایی و دستگیری سارقین قابل تقدیر و کم نظیر خواند و هشدار داد: با سارقان و مخلان امنیت شهر قاطع و بدون مماشات برخورد خواهد شد و از هیچگونه تسهیلات قانونی برخوردار نخواهند بود.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.