» توقیف شناور متخلف حامل سوخت قاچاق توسط دریادلان منطقه دوم ندسا

توقیف شناور متخلف حامل سوخت قاچاق توسط دریادلان منطقه دوم ندسا | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 14 January , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » سیاسی تاریخ انتشار : 10 دسامبر 2025 - 17:13 | 28 بازدید | ارسال توسط :

توقیف شناور متخلف حامل سوخت قاچاق توسط دریادلان منطقه دوم ندسا

شناور متخلف حامل ۳۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق، طی رصد و اشراف اطلاعاتی دریادلان منطقه دوم ندسا، در آب‌های نیلگون خلیج فارس توقیف شد.

توقیف شناور متخلف حامل سوخت قاچاق توسط دریادلان منطقه دوم ندسا

به گزارش خبرگزاری مهر، دریادلان منطقه دوم ندسا با هدف حراست، حفاظت و صیانت از مرزهای آبی جمهوری اسلامی ایران به ویژه در خلیج فارس، طی رصد و اشراف اطلاعاتی یک شناور متخلف حامل سوخت قاچاق (گازوئیل) با پرچم سوازیلند (اسواتینی) را شناسایی و با حکم قضائی توقیف و به ساحل بوشهر منتقل کردند.

سردار حیدر هنریان مجرد فرمانده منطقه دوم ندسا در این رابطه گفت: این شناور متخلف دارای ۳۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق شده از ایران بودکه سوخت آن نیز با حکم قضائی به کشور بازگشت و در حال تخلیه و تحویل به شرکت پالایش و پخش فراورده‌های نفتی بوشهر است.

سردار هنریان مجرد افزود: ۱۳ نفر از ملوانان این کشتی نیز دستگیر شدند که از کشور هند و یکی از کشورهای همسایه هستند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

7 + 18 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.